Sponsoring

Stichting Vrienden van Kids on Ice zoekt sponsors en donateurs. Niet alleen voor onze WK-teams. Ook voor onze jongere teams en overige leden kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Wij organiseren diverse activiteiten voor onze leden en ook daar zijn materialen of geldelijke bijdragen meer dan welkom. 

Heeft uw bedrijf ooit een WK-deelnemer gesponsord? Dit is uw kans! Onze jonge talenten dromen van de deelname aan het Wereldkampioenschap. Wij, het bestuur van de vereniging én het bestuur van de Stichting Vrienden van Kids on Ice, willen hen helpen deze droom te verwezenlijken. Omdat alle teamleden schoolgaand of studerend zijn, is het onmogelijk om alle kosten bij henzelf neer te leggen. Daarom hebben wij u nodig als sponsor. 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Het vergroten van uw naamsbekendheid als sponsor van een jong, sportief, getalenteerd en ambitieus schaatsteam door naamsvermelding op kleding (jassen, tassen, t-shirts etc) en door vermelding van uw bedrijf in ons clubblad, onze website en facebookpagina. Wij kunnen voor uw bedrijf demonstraties of schaatsclinics verzorgen. Wij organiseren graag een leuke schaatsmiddag of avond voor uw medewerkers en/of hun kinderen.  

In een persoonlijk gesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe.

Sponsoring kan op vele manieren. Een financiële ondersteuning is zeer welkom, maar ook sponsoring in de vorm van kleding, reis- of verblijfskosten, make-up etc. worden zeer gewaardeerd. 

 

Crowdfunding: vele kleine bijdragen maken groot
Ook wij maken gebruik van crowdfunding, het nieuwe donateurschap. Wij zijn dankbaar voor elke gift die wij mogen ontvangen. Kijk hier hoe ook u een steentje kunt bijdragen onze “Kids” te laten stralen “on Ice”.

Stichting vrienden van Kids on Ice
Deze stichting heeft exclusief tot doel om de vereniging Kids on Ice te ondersteunen met alle mogelijke middelen die tot haar beschikking staan. Alle sponsoring loopt dan ook via de stichting.

Meer informatie 
Mailt u dan naar voorzitter@kidsonice.nl of bel: +31649882262. Graag gaan wij met u verder in gesprek over de mogelijkheden.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram