Lid worden

Kunstschaatsen bij Kids on Ice kan van jong tot oud. Je bent nooit te jong en nooit te oud.

Ook lid worden?

 

Heb je nog nooit op het ijs gestaan? Geen probleem! Wij leren je graag kunstschaatsen. Heb je al kunstrijervaring en wil je weten in welk team je zou kunnen deelnemen? Neem ook dan contact met ons op.

Onze lessen zijn op verschillende dagen van de week. De schaatsschool voor de jongere kinderen schaatst op zondagochtend van 11:30 tot 12:20 of van 12:25 tot 13:15 uur. Onze trainsters houden de vorderingen van de kleine kunstschaatsers nauwlettend in de gaten. Aan het eind van het seizoen worden er diploma’s afgenomen en doen alle kinderen mee met de presentatiemiddag. Zodra je er aan toe bent, stroom je door naar een andere, een meer gevorderde groep of een wedstrijdgroep. Recreatief schaatsen blijft altijd mogelijk, plezier blijft voorop staan.

 

Onze lessen worden gegeven onder leiding van onze hoofdtrainster Angelique Visser. Zij geeft leiding aan ons team van trainsters. Op het ijs worden schaatsers op niveau en leeftijd, in kleine groepen ingedeeld. Uiteraard begin je met de basis schaatsvaardigheden. Daarna ga je aan de slag met pirouettes, zweefstanden en allerlei andere uitdagende kunstjes.

Ook bieden wij op dinsdagavond het volwassen kunstschaatsen aan. Ben je 16 jaar of ouder en wil je graag een avond per week leren kunstschaatsen, of heb je al jarenlang ervaring en wil je 1 keer per week je skills bijhouden. Op dinsdagavond ben je van harte welkom van 19:45 – 20:45 uur in het ijssportcentrum in Eindhoven.

Heb je interesse? Meld je dan aan door een email te sturen naar kidsonice@hotmail.com en kom dan geheel gratis en vrijblijvend een proefles meedoen. Misschien ben jij dan over een tijdje ook wel een van onze sterren op het ijs. Deze proefles is in het IJssportcentrum te Eindhoven, aan de Antoon Coolenlaan 3.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram